LUCHTHAVENS

Delft - Schiphol Amsterdam Airport € 95

 

De meeste vluchten in Nederland vertrekken vanaf Schiphol Amsterdam. Grote kans dus dat u vanaf Schiphol naar jouw vakantiebestemming vliegt. Of dat je opstapt in Amsterdam om te reizen voor zaken. Een comfortabele manier van reizen is dan om met de taxi naar en van de luchthaven te reizen. Daar heeft TaxiDelft015 rekening mee gehouden, zodat u voor een vaste lage prijs van Delft naar Schiphol Amsterdam gebracht kan worden. Of als u vanaf het vliegveld terug naar huis moet. Zorg voor een ontspannen ritje naar het vliegtuig of van het vliegtuig terug naar huis met de taxi

 

Kosteloos annuleren tot 24 uur

Bij TaxiDelft015 kunt u in alle rust uw taxi van of naar Amsterdam Schiphol Airport boeken. Mocht het zo zijn dat u een alternatief heeft gevonden of uw reis onverhoopt is geannuleerd, dan kunt u tot 24 uur voor aanvang namelijk kosteloos annuleren

AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

Delft - Rotterdam The Huge Airport € 37,50 Max 4 personen 

Ga zonder zorgen op reis en boek vooraf een taxi naar Rotterdam Airport. Onze chauffeurs brengen je op het gewenste tijdstip naar het vliegveld. Vanuit Delft en omgeving kan er bij ons een goedkope taxi geboekt worden die je op tijd van of naar vliegveld Rotterdam The Hague brengt. Zo kun je zorgeloos aan je reis beginnen zonder je druk te maken over het vervoer naar de luchthaven. Om het u nog makkelijker te maken, zijn wij uiteraard gewoon 24/7 bereikbaar op 015 2225025 wanner u een taxi wilt boeken.  

 

Kosteloos annuleren tot 24 uur

Bij TaxiDelft015 kunt u in alle rust uw taxi van of naar Rotterdam The Huge Airport boeken. Mocht het zo zijn dat u een alternatief heeft gevonden of uw reis onverhoopt is geannuleerd, dan kunt u tot 24 uur voor aanvang namelijk kosteloos annuleren.

Delft - Eindhoven Airport € 250

Via TaxiDelft015 boek je je taxi van of naar Eindhoven airport eenvoudig online voor de laagste prijs. Onze taxi’s zijn 24/7 beschikbaar voor airport. Regel vandaag nog een airport taxi: snel, zeker en voordelig. Met de taxi’s van TaxiDelft015 reist u ontspannen en voordelig naar uw plaats van bestemming.

Goedkope Airport taxi’s

TaxiDelft015 biedt betrouwbare taxi's aan van en naar vliegvelden. Wanneer u uw enkele reis of retour via onze organisatie boekt bespaart u al snel 35% op uw reis, ten opzichte van een boeking bij de taxicentrale.

Kosteloos annuleren tot 24 uur

Bij TaxiDelft015 kunt u in alle rust uw taxi van of naar Eindhoven Airport boeken. Mocht het zo zijn dat u een alternatief heeft gevonden of uw reis onverhoopt is geannuleerd, dan kunt u tot 24 uur voor aanvang namelijk kosteloos annuleren.

Delft - BRUSSEL AIRPORT  € 300 

 

TaxiDelft015 is de specialist voor al uw taxivervoer van en naar Brussel Airport en staat 24/7 tot uw beschikking. Met een landelijk dekkend netwerk staan wij waar en wanneer dan ook voor u klaar.

Kosteloos annuleren tot 24 uur

Bij TaxiDelft015 kunt u in alle rust uw taxi van of naar Brussel Airport boeken. Mocht het zo zijn dat u een alternatief heeft gevonden of uw reis onverhoopt is geannuleerd, dan kunt u tot 24 uur voor aanvang namelijk kosteloos annuleren.