Amsterdam schiphol Airport € 95 

Rotterdam The Hague Airport € 37.50 euro

Eindhoven Airport € 250 

Tarieven van TaxiDelft015

 

Een taxirit is een makkelijke en comfortabele manier van reizen. Veel fijner en vaak ook veel sneller dan met het openbaar vervoer te gaan. Maar het tarief van je rit is vaak een belangrijke afweging om de keuze te maken tussen reizen met een taxi of het openbaar vervoer. Daarom biedt TaxiDelft015 niet alleen een goede service en kwaliteit bij elke rit, maar zorgt het ook voor scherpe prijzen voor alle klanten die goedkoop met de taxi naar bestemming willen. Op die manier weet je dat je nooit teveel betaalt. Geniet daarom van een veilige, betrouwbare, comfortabele en vooral ook een voordelige manier van reizen met een taxirit van TaxiDelft015.

 

Hoeveel kost mijn taxirit?

De kosten hangen af van het starttarief, de afstand en de duur van de rit. U kunt het tarief aflezen op de taximeter en de tariefkaart op de taxiruit. De tarieven zijn vastgesteld door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.       

Tarieven                        =   2023

Starttarief                     = € 3,60

kilometertarief              = € 2,65

Prijs per minuut           = € 0,44

Wachttarief vooraf p/u = €49.64

 

Speciale tarieven

Voor lange afstanden, of herhaaldelijke ritten hebben wij speciale tarieven, uw voordeel kan oplopen van 20 tot 50%. U kunt hiervoor contact opnemen met ons.

Vaste lage prijzen

Bij TaxiDelft015 kun je met een vaste lage prijs naar bijvoorbeeld Schiphol in Amsterdam. Een rit vanuit de regio Delft naar het vliegveld of van het vliegveld terug naar huis in de omgeving van Delft kost je 95,- euro. Het maakt hierbij niet uit of je met 1, 2, 3 of 4 personen bent. Dus als je met vier personen reist ben je nog goedkoper uit dan wanneer je met het openbaar vervoer reist. Naar Rotterdam TheHague Airport met Taxi Delft015 kost een rit 37.50 euro. Beide tarieven gelden bij een reservering van 24 uur of langer van tevoren. Als je direct een taxi nodig hebt dan kun je bellen en krijg je de actuele ritprijs te horen. Zo voorkom je verrassingen achteraf.

 

Prijsindicaties veelvoorkomende Taxi-ritten

Op deze pagina vindt u een overzicht van veelvoorkomende taxi-ritten met bijbehorende prijsindicaties:

 

Delft    Schiphol Airport          € 95,00

Delft    Rotterdam Airport       € 37,50

Delft    Amsterdam                  €110,00

Delft    Den Haag CS                € 45,00

Delft    Rotterdam CS               € 45,00

Delft    Rotterdam Aoy             € 70,00

Delft     Eindhoven Airport       € 250,00

 

* buiten spitsuren tegen een zeer aantrekkelijk tarief!

Let op:
 bovenstaande prijsindicaties gelden voor maximaal 4 personen en alleen wanneer u tenminste 24 uur van te voren uw reservering doorgeeft. Voor overige bestemmingen of grotere groepen kunt u uiteraard vrijblijvend een offerte aanvragen.